Oude Gastenboek

Lees hier alle berichten uit ons oude Gastenboek:

16 Responses to “Gastenboek”

 1. Minne zegt:
  7 juni 2008 at 16:43

Hallo Johannes,
gefelicteerd met deze nette pagina. Ziet er goed uit en ik kom hier zeker terug wanneer er meer nieuws is. Komt er ook een nieuwsbrief?

 1. johannes zegt:
  8 juni 2008 at 19:07

Bedankt Minne,jazeker komt er een nieuwsbrief.Daar wordt druk aan gewerkt.We houde je op de hoogte van onze ontwikkelingen!

 1. Laas zegt:
  6 juli 2008 at 21:44

Prima site en ook lekker vlees.
Naast de spagetti zijn natuurlijke eiwitten van de natuurslager onmisbaar voor de duursporter.
Avonturen hierover kunt u lezen op http://www.laas.nl

 1. Rhodis zegt:
  9 juli 2008 at 14:24

Superhandig deze website! Nog gefeliciteerd met het 100 jarig bestaan en vooral nog 100 jaar zo doorgaan. Kunnen we in september zien hoe de Bijlsma havanna’s gemaakt worden? (De beste droge worst van heel friesland)

groetjes Rhodis

 1. BIJLSMA zegt:
  18 december 2008 at 16:10

AUKE EN JOHANNES ,

Durk en Anneke Bijlsma uit Wergea willen jullie alsnog bedanken voor de uitnodiging van het 100 jarige bestaan van jullie bedrijf Slagerij Bijlsma.Geweldig wat een promotie voor het oude bedrijf slagerij Bijlsma. Ook voor de gehele fam Bijlsma zoals verwoord in het mooie boekwerk van het honderd jarig bestaan Geweldig bedankt . Met al die mensen en mooie woorden die die avond over jullie bedrijf is gesproken iets waar jullie trots op te zijn. Ook onze vaders Nico Jan” en Berend kennende en niet te vergeten Pake Eize zouden bere trots zijn geweest als ze dit hadden gelezen . Ook de ontvangst bij de jubileum avond was iets om nooit te vergeten .En de daar genoten lekkernijen heerlijk vlees en ham komen wij zodra in de buurt van st. Anna bij jullie kopen.
gr Durk en Anneke Bijlsma Warga.

 1. zkh Marcel zegt:
  30 maart 2010 at 17:11

Met veel pijn maar toch met plezier ga ik wekelijks naar jullie slagerij toe. Het ziet er oud en ambachtelijk uit. Wat ik toch een uitdaging vind in deze tijd. Het is gewoon een ouderwetse slagerij maar wel met allure.

Het was erg jammer dat ik twee zomer maanden van jullie bedrijf heb moeten missen want die lag ik in bed, maar werd wel op de stand van zaken op de hoogte gehouden toch een plezierig gevoel. Dat de slager betrokken is bij zijn klanten. Je hebt bij jullie in ieder geval niet het nummer gevoel. De vriendelijkheid straalt er van af. Ik zelf heb vroeger bij de keuringsdienst gewerkt dus zie heel gauw dat er geknoeid wordt. Maar bij jullie is me dat niet opgevallen. Hoewel de nostalgisch uitstraling kan hier wel indruk geven. Maar als ik ik de ingespoten kip van de overburen zie en de kleuren van het vlees vergaat mij de eetlust. Dan prijs ik me toch gelukkig dat er een slager is die echte kwaliteit bied.

Vriendelijke groet het Natuurmens Marcel

 1. Paul Dolk zegt:
  25 november 2010 at 20:25

Sinds vorig jaar koop ik vlees bij jullie. Waarom niet eerder weet ik eigenlijk niet. Ik ben me tegenwoordig meer bewust van waar ik mijn voedsel koop. En dan is het fijn dat er nog zoiets bestaat als een echte vleeshouwer. Ik heb respect voor hoe jullie het doen. En dat met een overbuurman van formaat. Heb trouwens genoten van het bezoekje aan de boerderij dit voorjaar! Vind de “erfkoe” bijzonder. Ben niet alleen fan van Johannes en Auke, maar ook zeker van Bauke! Veel succes met jullie mooie zaak.

Met Bildtse Groetnis,

Paul Dolk

p.s. voor wie nog niet geprobeerd heeft, Bildtse Haasies, lekker!!

 1. hilbrand en aukje zegt:
  12 december 2010 at 15:36

leuke site jongens ga zo door! groetjes Hilbrand & aukje

 1. Jacob Post zegt:
  13 november 2011 at 00:11

Heel goed , mooie website,

groet uit mexico

Jacob Post

 1. C. launspach zegt:
  26 juni 2012 at 17:40

Vandaag, dinsdag 26 juni 2012, was ik voor en bestelling in de winkel en zag de entrecôtes liggen en vroeg van welk gedeelte deze afkomstig waren. Johannes antwoordde mij: Van de lende, zij zijn heel zacht. En, Johannes, dat waren ze, Hèèrlijk waren de entrecôtes, een echte aanrader en dan ook nog in de reclame, mensen kopen! Hartelijke groet, C. Launspach, Franeker.

 1. Dirk de Lange zegt:
  5 januari 2013 at 17:46

Beste hr bijlsma

Wij wonen in rijnsburg in zuid-holland.
Wij hebben een kerstpakketje van minne ontvangen uit u slagerij.
Alle producten die daar inzitten zijn erg lekker,super lekkere smaak aan de producten.
Onze complimenten.

Met vriendelijke groet
FAM D .de Lange

 1. Trijneke Stuit zegt:
  15 maart 2013 at 18:32

Beste Auke en Johannes,

Een heerlijke runderrollade van jullie in de pan hier in München. Daar kunnen die Bayern niet tegenop met hun Weisswursten. Het ruikt de hele middag al lekker in de keuken dus dat wordt straks smullen geblazen. Fijn weekend en tot in mei !

Groetjes, Edo Boorsma en Trijneke Stuit

 1. Gerard Pruim zegt:
  17 juni 2013 at 13:39

Als kind was ik vaak in St Annaparochie op vakantie. Zelf woonde ik toen in Amsterdam. Ik heb ik hele mooie herinneringen aan die tijd. De rust en de ruimte in het mooie St. Anna heb ik ervaren als een verademing.

Mijn grootouders de fam van Wijngaarden, woonden toen op de Zuidkade. Het huisnummer weet ik niet meer. Dat is nu zo’n 58 jaar geleden, en Slagerij Bijlsma was toen ook al een begrip. Leuk om te lezen dat het u nog steeds goed gaat.

Ik wens u veel succes met uw bedrijf tot in lengte van dagen.

Met vriendelijke groet,
Gerard Pruim

 1. Arnold zegt:
  11 september 2014 at 10:24

Beste Auke en Johannes,

Kan alleen maar aangeven dat wij vinden dat het beste vlees/vleeswaren in Sint Annaparochie te verkrijgen zijn bij jullie.

Ga zo door en om af te sluiten een leuke website. Vooral bijhouden.

Familie Faber

 1. Hanneke Brand-Rosman zegt:
  4 december 2014 at 11:50

Beste Auke en Johannes,
We rijden er niet speciaal voor uit Zweden naar Nederland, maar we rijden er wel speciaal voor naar St Anna als we in Nederland zijn. Auke en Johannes, wat hebben we afgelopen week weer gesmuld van de diverse met goud bekroonde vleeswaren. En we verheugen ons nu al op de boerenkool met Bijlsma worst in de komende wintermaanden want er ligt een voorraadje in de vriezer. De biefstuk was onovertroffen en kun je in geen restaurant lekkerder vinden. Heerlijk. Bedankt! Je ziet een van ons wel weer verschijnen in het nieuwe jaar. Groetjes Hanneke en Hein Rosman, Hamneda, Zweden

 1. Richard zegt:
  11 februari 2015 at 11:28

We hebben gister hier in Scheveningen weer gesmuld van de leverworst, heerlijk!
In maart weer op familiebezoek, komen zeer zeker weer langs.