Over ons

 

Slagerij Bijlsma is de enige slager in heel Friesland die werkt met puur scharrelvlees.Dit geld voor het gehele assortiment vers vlees en ook voor het grootste deel van alle vleeswaren en worstsoorten die in eigen beheer worden gemaakt. De voordelen van scharrelvlees op een rij.

 

– De dieren worden op de meest vriendelijke manier grootgebracht,zonder antibiotica of andere onnatuurlijke middelen die in de (gewone) industrie gebruikt worden en ook constant problemen geven.Ze worden in ruime stallen gehuisvest en hebben genoeg ruimte om ook buiten te lopen.Scharrelvarkens bijvoorbeeld worden 3 keer ouder dan een (gewoon) varken om hetzelfde gewicht te bereiken.

– Scharrelvlees is steviger en voller van smaak,u merkt dit meteen bij de bereiding.Er blijft meer van over dus valt het kostenplaatje hierdoor ook mee.

– U eet vlees met een goed gevoel,want u weet dat het dier wat ervoor geslacht is onder de meest ideale omstandigheden is grootgebracht. Wie van dieren houd en vlees wil eten kiest bewust voor scharrelvlees!

 

Zie ook de website van Bon Vivant. Zij zijn leverancier van scharrelvlees.

 

 

Terug naar de homepagina